18. 6. 2016.

Vladavina BEZVLAŠĆA - na latinskom

CONTRADICTIO IN ADJECTO
autorski tekst građanina M.R.(pisano 15.06.2016)

(vidi karticu O MENI – na blogu:www.marinrajkovic.blogspot.com)

            Ako neko misli da u paranoji u koju nas vlast sistematski UVLAČI nema “sistema” – greši ! Taj “sistem” nema nikakvog SMISLA – ali sistem vladavine bezvlašća – ima i svoje latinsko ime i zove se : "CONTRADICTIO IN ADJECTO" Dakle - najpre NEKO žuri da "rasčisti plac" (nalogom pre nego što je siguran u izborne rezultate)  svim mogućim NEDOZVOLJENIM SREDTVIMA – suprotnim principima pravne Države. Onda NIKO (od Vlasti) – “nema pojma šta se desilo” ! Zatim pokrert NE DA(VI)MO BEOGRAD - samo podseti (u simboličnom broju - 11.05.16) da je cela : planerska struka, SANU, Urbanistički Zavod, Fakultet i Akademija Arhitekata – protiv tog Projekta, koji nema veze – ni sa Beogradom – ni sa Savom! Ali protestanti NE ZAMERAJU TO Vlasti - koja se recimo pokrila "LEX SPECIALISOM" - oni traže da se INSTITUCIJE "umešaju u svoj posao" povodom više KRIVIČNIH DELA koja su učinjena te noći : okupacija dela teritorije Prestonice - maltretiranje građana i rušenje privatnih objekata, bez naloga o rušenju - INSTITUCIJA (Suda) !!!
            Onda Manadatar kaže da su to uradili IDIOTI - i da će to rešiti INSTITUCIJE. Zatim u “ikoni” naše medicine VMA - posle pet dana (predinfarktnog stanja - vezan) "umre" svedok, koji nije vojni osiguranik. Zatim Vučić kaže - to je slućaj za STRUČNJAKE (ovog puta Autopsija). Građani vide da institucije -"ne mrdaju prstom" - pa izađu (25.05 - procena) 10.000 ljudi u miran protest - tražeći da INSTITUCIJE RADE SVOJ POSAO !!! Mandatar odgovara - IDIOTI su u Vrhu Gradske Vlasti - a režimski mediji KREĆU sa poznatim "stranim plaćenicima - domaćim izdajnicima" - što je krivično delo KLEVETE - instutcije opet ništa ! Saša Janković kaže da bi Država morala da se “ponosi budnošću građana” - "Država" izmišlja "anarhiju, destabilizaciju, prizvodnju HAOSA” - a na slikama otac sa detetom na ramenima - i majka sa bebom u kolicima I kućni ljubimac - svi u koloni koja PEVA !

            Onda ključni BLATOID robijašu – koji služi pravosnažnu presudu za ubistvo – da naslovnu stranu da ubica – PLJUJE po svojoj žrtvi – (posle 13.god) koja nema odbranu – INSTITUCIJE opet ništa – Iako je BLATOID pogazio sve Zakone o informisanju, Kodekse novinarske časti i pravo građana na informisanost – da bi pobrkao “babe I žabe” – fantomke od pre 13 godina i ove “današnje” !!! Pošto je prošlo mesec dana od Savamale – GRAĐANI izađu (11.06) u dvostrukom broju (20.000) da kažu da INSTITUCIJE nisu uradile NIŠTA – I da sada ne traže samo OSTAVKE – NEGO I ODGOVORNOST !!! I opet pevaju – nasmejani – pokušavaju Vlasti da kažu da je ovo njihova INTELIGENTNA IGRA nadmudrivanja – ali da INSTITUCIJE moraju da rade svoj posao !
Onda Dr.Titove doktrine OPŠTENARODNE ODBRANE – koji je Tita “jurio glogovim kocem» po Beogradu – dok je ovaj već 11 godina ležao u Kući Cveća – falsifikovani Vojvoda – koji je izluđivao Sudije Haškog Tribunala – pa su ga nepravosnažnom presudom,“vratili kući” da se malo “sabere”, da bi ovde palio Zastave po ulicama – konačno i on dobija naslovnu stranu istog BLATOIDA – da bi (posle 13 godina – od kad je ubijen) opet bez dokaza I odbrane – klevetao Zorana Đinđića !?!

            INSTITUCIJE JOŠ UVEK NE RADE NIŠTA – ni po jednom pitanju !!! Samo Mandatar na očigled PRIČA NARODU (samo na jednoj – Pink TV) da će povećati primanja – dok svi ostali Kanali – istovremeno – prenose predstavnika MMF – da povećanja plata – nema još dve godine ! Dok institucije ćute -  Mandatar (koji je rekao da je nemoćan pred « fantomima ») - traži za sebe JEDAN BAGER – umesto da izađe sa građanima – da mu pomognu da savlada FANTOME !?!            Kanal N1 ispravno konstatuje – da su sve balkanske Oligarhije – ostale bez ideja – kako da izađu (svaka iz svog) «živog blata» u koje su same skočile – ali konstatuje i da se posle 15 godina probudila GRAĐANSKA SVEST – čiju istovremenost naziva « Balkanskim prolećem » ! Bezidejni VLADARI (koje plačamo da upravljaju našim sudbinama), nemaju (što rek*o Kesić) «odgovor na inteligenciju» – stavljaju N1 na naslovnu stranu istog BLATOIDA – koji Kadiji i Sudiji – oćito služi kao jedina INSTITUCIJA !!!  Kao što rekoh – IZNOGUD - je Kalif – umesto Kalifa !!!


            Jedini institucionalni MONOPOLISTA SILE – Nebojša iz Beograda – na svom Twitu (kao lični stav) prvi ispisuje imenicu KRVOPROLIĆE ! Stručni naziv za to je « suženje svesti » i to se leči – naročito ako vršiš JAVNU funkciju ! Najavljuje se « kontra miting » kao Slobini – bez trunke mašte ! Imajući u vidu kojom SILOM Nebojša raspolaže – pada mi na pamet samo 2010 i jedini « institucionalni metodi » koje smo videli : Batinaši (koji se smeju sigurnosnim kamerama), Vođe navijača, Komunalna policija (koja se nigde nije pojavila – da nije prekoračila ovlašćenja), Kriminalci, i oni koji su palili Ambasade – naravno – svi pod FANTOMKAMA !!!
Tek da se uverimo da je u pravu čuveni kolumnista TAJMSA
– Dejvid Čarter – koji je rekao :
« Ima na Balkanu jedna zemlja u kojoj su prljavi poslovi DRŽAVNA TAJNA
A državne tajne – se vuku po naslovnim stranama TABLOIDA !!! «

            Još da obavestimo – PATKICA – nije plagijat – jer je AUTOR ne bi mogao prodati - jednoj prestižnoj Londonskoj galeriji. Trenutno – dok je sve u nadležnosti INSTITUCIJA – možete svi biti spokojni – neće niko dobiti PATKU (ni mama – ni tata) – bar dok ne dođu do «manjerke i kible u sobi» - gde im je mesto (jer oni nemaju STRUKU) – oni su POLITIČARI – koji koriste svojih 5 minuta – i tako već već 25 godina !!!


Нема коментара:

Постави коментар