12. 4. 2017.

CAREVO NOVO ODELO

KAKO VUČIĆ -  “RUŠI” - SAM SEBE
(prvi put objavljeno 12.04.17 - 20:19)

Danas je Aleksandar VUČIĆ – kao “sobna kraljica” – zagubljen među svojim iskrivljenim ogledalima (sa kojima jedino vodi dijalog) svojom 5 godina vežbanom praksom :“Dvaput zinem – triput slažem – pa i sam mislim da je istina!” Pre Izbora usta su (samo njemu bila puna) – “prevratničkih scenarija” i tvrdnje – da svi traže – “njegovu glavu”. Ta patološka (kabadahijska) svest – danas grčevito steže u svojim rukama – (dok nokti ne puste krv na dlanovima) – 4 Funkcije – od kojih mu ni jedna NE PRIPADA : Predsednik Zemlje – što još nije; Predsednik Vlade – što više nema pravo da bude; Predsednik Stranke (koje nema) – što svaki izabrani Predsednik – trenutno napušta – i Glavni koordinator Službi Bezbednosti – što je protivustavno uzurpirao – pre nego što je postao Vrhovni Komandant. On po V. put ponavlja istu MANTRU – o “velikoj podršci građana” – iako svi znamo da se radi o pola od pola izašlih birača – dakle stalno o istih maximum 24% BIRAČKOG TELA – koji se međutim - od Izbora do Izbora “puzeći smanjuje”. Ono što je takođe postojalo na svih 5 Izbora – je ono što bi ON – svakako hteo da “gurne pod tepih” – a to je: Jedina računica “koja je luđa od Radulovićeve”- a ona u stvari izgleda ovako : 800.000 avetinjskih birača + 120 autobusa (cca 7.500 “sendvičara”) – ako su svi glasali za njega + 2x40.000 “državnih službenika” koji po zvaničnoj statistici primaju preko 1.000 evra mesečno = 888.000 + još toliko građana – koji (prosečno 5 - 6 sati dnevno sede pred TV) – kojima je “ispirao mozak” na svim kanalima – po proceni - 92% medijske minutaže – bilo kao Kandidat – ili Premijer.
Kako je Vučić – “sam sebe srušio” – objasnio sam u postu od 27.03.17 (pre izbora) – pod nazivom – “KOVIT GLAVNOG VAZDUPLOHOVA” na blogu : 
www.marinrajkovic.blogspot.com – na kome sam prognozirao – da ukoliko slučajno Vučić pobedi na Izborima – to može samo : putem dobro razrežirane IZBORNE PLJAČKE !


Kada je taj autobuski cirkus prošao – desio se IZHOD koji je jedino moguć (a koji je on stalno “prizivao”) – na ulicama je svakodnevno 80.000 mladih I obrazovanih ljudi – koji bi sigurno POŠTENIJE zaradili platu od 1.000 e. – od svakog tzv. “državnog službenika” !?!
On jedino nije PLANIRAO – da “čelo I kraj kolone” – ČUVAJU VOJSKA I POLICIJA !!!
Marija Antoaneta je rekla – “Ako nemate hleba – jedite kolače – koje ću vam ja obezbediti – ako mi date još jedan mandat ! “ A GRAĐANI – predvođeni svojom MLADOŠĆU (što je puno bolja varijanta – nego obrnuto) počeli su polako da artikulišu svoje zahteve – koji se “koncentrišu” oko POTPUNE PROMENE SISTEMA – jer su za poslednjih ¼ veka prve žrtve bili građani – tačnije SREDNJA KLASA – kad su došla na red njihova deca – ONI SU REKLI NE !!! Neko je morao !!! Nedavno smo od Milojka Pantića čuli predlog neobičnog “sinteznog zahteva” za raspisivanjem - USTAVOTVORNE SKUPŠTINE !!! Čekam da se napokon pojave i moji predlozi iz 2014 – da se sve značajne javne funkcije kao : Predsednik, Predsednik Skupštine, Premijer, Guverner, Državni Tušilac, Predsednik Ustavnog Suda, Predsednici RIK, REM, i još neki – po prelaznom Ustavu – BIRAJU DIREKTNO – na predlog Stranaka – koje su prethodno polomile Skupštinski “kolač” – proporcionalno njihovoj ZASTUPLJENUSTI nakon Izbora. Ali da se (dok se ne uspostavi pravna Država) ovi ne mogu “postavljati” – nego ih mora, kao sada Predsednika - birati NAROD, poznata izborna Baza – kojoj direktno odgovaraju – i koja ih može opozvati.
Tog trenutka ćemo shvatiti – ono što svako dete vidi - da je KRALJ “OSTAO GO” !!!


Aleksandre VUČIĆU - nema više nikoga ko bi branio Tvoj UZURPIRANI PRESTO – osim BATINAŠA sa bejzbol palicama – KRIMINALACA na Slobodi – onih koji pale : Grad – strane Ambasade i Zastave suseda - onih protiv kojih “SI NEMOĆAN” - FANTOMI iz Savamale - "Uprave klubova" (kojima si trčao da popuniš kasu) - na ponoćni sastanak - pošto si toga dana položio ZAKLETVU PREMIJERA !!! E, nadam se da će sada – NARODNA VOJSKA I POLICIJA (koja čuva “početak i kraj kolone”) sa tim poslednjim “pretorijancima” – umeti da izađe na kraj !!! Zato DIKTATORE – pročitaj još jednom, na gornjm blogu – post “GULIVER sa Marsa i šetnja “Liliputanaca”-  ili “KAKO JE DAVID SRUŠIO GOLIJATA” !!!
Tražio si – gledaj ! I kao što rekoh : PAKUJ SE RODIJAČE !!!


Нема коментара:

Постави коментар