18. 1. 2015.

KURSADŽIJE I TELETABISI - I deo

Ko je detaljno pratio ovaj BLOG – primetio je da smo na današnji dan pre dve godinu – počeli „čišćenje pred svojom kućom“ – uručivši novoj master klasi arhitekata FGM Union U „N.T“ (vidi post od 12.12.2012) – kao prvi pisani moralni zavet ARHITEKTE u istoriji gradnje. Tada smo takođe obećali da ćemo za dve godine – ako se ništa ne promeni – osim „samohvale“ pokušati i „čišćenje porte“ naše Svete Majke Srbije.
ALIJANSA ŠTO OBEĆA - ONA TO I URADI – UVEK !!!

Nevladina organizacija
ALIJANSA UNIKATNE ARHITEKTURE

Zahteva trenutnu i neopozivu ostavku g.Aleksandra VULINA – na mesto Ministra za rad i socijalna pitanja zbog neustavnog uskraćivanja podrške nevladinim organizacijama koje su jedan od temeljnih stubova evropske DEMOKRATSKE GRAĐEVINE – od Platona – preko Pariske komune – do modernih zapadnih demokratija. Takvim gestom „ataka na drugačije mišljenje“ ovaj „crnokošuljaš“- podmetnut kao gromobran za "negativne emocije naroda" je u vreme (Interneta) učinio veću štetu nego nacisti javnim paljenjem „nepodobnih“ knjiga.


Najporaznije od svega je da g.Vulin ovaj svoj gest pravda „pričom za malu (nezbrinutu) decu“ – u koju bi mogli da poverujemo da godinama nije primao platu da Kosovo ostane u Srbiji – a danas je Kosovo priznalo 108 zemalja – i Olimpiski komitet (bez obzira na članstvo u UN)

Istovremeno nvo.AUA - obaveštava javnost da svojim primerom pokazuje da nije jedina časna nevladina organizacija – koja nije „mašine za pranje ničijeg novca“! ALIJANSA je osnovana 2008 godine i radila sjajno godinu i po dana – dok je bilo „pozajmice osnivača“ – to jest mojih – bez dinara ičije pomoći – iako u Pisarnici Ministartva kulture Srbije postoje više mojih autorski zaštićenih programa – koji su svi odbijeni – jer nisam imao 
„Velikog brata“ u Srbiji.




ALIJANSU UNIKATNE ARHITEKTURE 
 je osnovalo 2008 godine - 10 vrhunskih intelektualaca 
- najrazličitijih vokacija - na čelu sa odgovornim Predsednikom :

mr sc Marin RAJKOVIĆ dipl.ing.arh.
home : + 381 11 397 33 47
mobile : + 381 65 3973347
rajkmarin@gmail.com
National artist of Serbia ULUPUDS -
mmb. - ICSSSID / ICOGRADA / WCC / AIC
office : +381 65 397 33 47
SERBIAN CHAMBER OF ENGINEERS
Planing licence 300 3517 03
Consructor licence 400 4231 04
President of civil Association :
ALIJANSA UNIKATNE ARHITEKTURE
www.nvoaua.com
office : +381 64 9890868
BLOGOVI
PRIZIV SAVESTI 11022011
VREME –SLOBODA – NOVAC
NAGRADA ZA ŽIVOTNO DELO od 2011

Ujedno najavljujemo da će ALIJANSA u sledećim postovima doneti :

Dosta nam je medijskog mraka :
KURSADŽIJA I TELETABISA
Koji obećavaju “bolju budućnost” – koja je i po komunistima bila na 
HORIZONTU 
– “Što si joj bliži – ona je sve dalje”(definicija)


KAKO SRBIJA MOŽE NA SVOJE NOGE

Proizvodeći svoju energiju (od Boga datu) – svoju (zdravu) poljoprivredu – seoskim turizmom - povećanjem nataliteta – ako bude SVOJ NA SVOME – i uzda se “u se i u svoje kljuse” – kao i u kapital naše dece koja su 1990 pobegla od mobilizacije Miloševića – koji je rešio da “ujedini sve Srbe” !!! (vidi post od 13.04.2014 - DESPOTIJA NERAZUMA) Nećemo naime čekati da nas Vlast u celosti “rasproda”  pomoću MMF i SB - Rusima – Evropskoj Uniji – arapima – ili već  KO PLATI VIŠE – pošto smo mi taoci 
"nasledstva" koje je ovoj Vlasti DEDA – ostavio!!!



Nismo mi nikakvi „taoci“ politike kojoj „ceo svet aplaudira“ – samo smo mi nešto nezadovoljni. Niti smo moneta za potkusurivanje tajkuna, mafije i velikih takozvanih „bizlismena“ – jer pad dinara tokom cele godine – može pogodovati samo najkrupnijoj mafiji – dok je mali privrednik – svesno žrtrvovan samo zato što Vlast – nema pojma šta i kojim redom da stimuliše. 
I to je treća tema :

ISPRAZNIĆEMO POLA BEOGRADA GAZDI I BRAĆI ARAPIMA

Neka prave „pustinjske iluzije“ u SRCU Beograda 
– pa neka oni  nose na savesti INFARKT koji će Beograd preživeti 
- kad bude „NA VODI“!!!




Nevladina organizacija
ALIJANSA UNIKATNE ARHITEKTURE

Poziva sve časne građane Srbije, koji se dosad nisu "okaljali" u politici - da se pridruže (lajkom) zahtevu za trenutnu i bezuslovnu OSTAVKU Ministra Aleksandra VULINA – koji je svojim odnosom prema NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA – „pljunuo“ na evropsku garanciju potpuneo "jednakih šansi za sve" – oličenu u poznatoj Robespjerovoj izjavi :
„Uvaženi Gospodine – ja o toj stvari mogu misliti potpuno suprotno od Vas – ali ću se do poslednje kapi svoje krvi – boriti za vaše pravo da mislite RAZLIČITO od mene ! "– koji sam (se trenutno zatekao) na Vlasti (prim.M.R.)



N a s t a v i ć e   s e   ...

Нема коментара:

Постави коментар