1. 4. 2015.

SLOBINI I TUĐMANOVI "ČETNICI" I "USTAŠE"

KOME TREBA PARAVAN 
DA SAKRIJE  NEDOSTATAK 
REZULTATA

ONIMA KOJI GREBU PO DNU KAZANA NACIONALNE DOBITI 
- JER IM NE PADA NA PAMET PROIZVODNJA 
- NEGO SAMO PLJAČKA (PROVIZIJE)
dakle VLAST na obe strane !!!
Mislim da bi vam i na drugoj strani 
isto rekli neki moji pametni prijatelji.
Recimo V.R. 
kladim se da je shvatila !!!

Malo mi je muka od ovih recikliranih (seconhand) i “četnika” i “ustaša” – jer su oni ista pita “gužvara” – koju su u Karađorđevu zamesili Sloba i Tuđman da bi uništili zemlju koja je imala porast BND 16,38% godišnje (po tvrdnji jedne nemačke istoričarke) I 10 – ak najjačih svetskih izvoznih brendova kao : INEX, GENEX, ENERGOINVEST, TOZ, KRAŠ, ELAN – I mnoge druge – samo u Srbiji još desetak – ali to nije bio način da se u svih 6 republika zajedno – enormno OBOGATE – ukupno 100 razbojnika koji nas i danas pljačkaju. Naravno u podeli dobiti su bili glavni Sloba i Tuđman – nikakva IDEOLOGIJA !


Da podstim ni tada ovih « pita od blata » u oba naroda – nije bilo ni 5% - ali su bili strasni i PROFESIONALNI PATRIOTI !!! Dok je « kazan » nesrećne YU bio PUN – oni (i jedni i drugi) što su više « guslali patriotski » - to su većom kutlačom grabili iz punog kazana radeći « narodnim parama » - najprljavije poslove. Ni 1990 ih u oba naroda nije bilo po više od 5% - ali su uspeli da zakrve (27 nacija) – narode koji su pola veka živeli pod Titom u « bratstvu i jedinstvu ». Pritom četnici nisu (kao u II. Svetskom ratu – branili svoje pragove i svoja sela – nego su organizovali DOBROVOLJCE da odu da poseju zlu krv do pola susedne republike i time USTAŠAMA (takođe oko 5% Hrvata) SAMO DALI OPRAVDANJE za krvavi bratoubilački rat.
Tada je komentator VREMENA – Stojan Cerović pitao :
« Kada za 10 godina ustanovimo da se zemlja mogla podeliti i narodi premestiti – MALIM OGLASIMA (KAO Česi i Slovaci) – ko će biti kriv za toliku krv ? » 
S.Cerović više nije živ – slava mu i hvala na mudrosti.


Sadašnju pojavu ovih « novokoponovanih » patriota – kada je kazan (u obe zemlje) prazan pa vlasti GREBU PO NJIHOVOM DNU – ne treba tumačiti drugačije – nego kao Miškovića – koji je « mehanički zec » - koga jure psi – trkači – i/ili Nevladine organizacije – koje su « mehaničke licice » za vukove – trkače – i/ili kao što je samozvani Vojvoda – palikuća samo « plišani zec » iz magičnog šešira Vlade Čarobnjaka iz Oza - bez rezultata da ih ne bismo pitali : koliko je galona mleka prosuto – koliko je stotina tona jabuka i krompira bačeno – koliko hiljada tovljenika spaljeno – i zašto u vreme « bele kuge » trudnice u Srbiji moraju lič - no - sa doznakama za bolovanje svakog meseca da « prošetaju » više puta između Lekarske komisije (Vladetina) – Socijalnog (Nemanjina) – a ako su (ne daj Bože) samostalni umetnici ili poljoprivredni proizvođači i do Poreske uprave (Ustanička). Meni se od TOGA danas plače !!!


 Gospodin Rupar (koji lično vređa – pa bi mogao lično i da izgubi FB profil) trebalo bi najpre da na Wikipediji pročita BON – TON ponašanja na Internetu. Zatim, ako nije ono – kako je nas nazvao – neka skoči do Japana – pokoka tamo malo tih « kamikaza » i završi Srbsku STVAR
jer Srbija je do Tokija !!!  J**I  GA BRATE !!!


Uz izvinjenje zbog psovke (koja je služila održanju « nivoa dijaloga ») senima moga pradede Vojvode Radomira PUTNIKA – pozdraviću vas samo jednom uzrečicom koju je stalno ponavljao (a meni je preneo njegov bratić – moj deda Nikola PUTNIK – inače glavni dispečer Beogradskog vodovoda između dva rata i kapelnik Sokolskog orkestra).

Uzrečica glasi :  « Čini DOBRO ne kaj se – čini ZLO – nadaj se (zlu) ! »
Pa sad vi vidite kakv je to vojvoda – Doktor nauke koju je Tito izmislio : OPŠTENARODNA ODBRANA – a kad je trebalo « opšti »narod – da se « opšte » odbrani – on u dobrovoljce – PA U INTERVENCIJU - (kao danas Amerikanci) – po celom svetu !!!









Нема коментара:

Постави коментар