16. 12. 2016.

AKO BUDE NOVIH IZBORA ???

KO TRESE PO KOŠNICI – FB komentar 15.12.2016

I ovo sam već objašnjavao – KO TRESE PO KOŠNICI? Sada ću ocenu kompletirati sa svojim proročanstvom – pa molim sve “pedantere” da zapišu datum I moju prognozu – da u maju ne bude – nismo znali !!! J Posebno podvlaćim da se u najvećoj meri “gadim” peglanja mozgova birača u predizbornoj kampanji, NARUČENIM PROGNOZAMA marketinških agencija – što je jedan od svakako najpljavijih, PLAĆENIH poslova u istoriji demokratije - od Platona do danas. Ja ovo sada radim “iz ličnog zadovoljstva” (kao Čvorović) – jer nam osim toga ostaje jedino Duškova ideja o “konkursu za pristojnog Diktatora !” O problemu medija ću takođe govoriti – kad se parlamentarni Izbori raspišu !

Dakle kada “kompletni idioti” po 4 put za nepunih 5 godine – počnu da mlate po KOŠNICI - koja ih je izdašno (i ničim zasluženo – medom hranila 4 godine) – ulaze u mitsku zonu epske fantastike I narodnih poslovica. Jedna tako kaže : “ AKO NEKO PRETERANO LUPA PO KOŠNICI – DA UZME VIŠE MEDA – IZLAZI CELO PČELINJE DRUŠTVO – I TAKO GA NADUJE (čitaj “osveži”) DA GA NI ROĐENA MAJKA NE BI PREPOZNALA” !!!
Upravo to će se desiti “kompletnim idiotima” – jer će se kao mehur od sapunice rasprsnuti prazna priča o VEĆINSKOJ PODRŠCI NARODA (na osnovu 24% biračkog tela – ili tačnije pola – od pola) !!! Posle 4 godine “vučenja za nos” (što ja dozvoljavam samo svojoj frizerki) I PRAVLJENJA BUDALA od čitavog naroda sa “boljim sutra” – sada na Izbore izlazi minimum 75% birača – uključujući 50% apstinenata + onih 25 % koji su izašli da bi birali MANJE ZLO – već tri puta !!! To će po prvi put biti prava GRAĐANSKA INICIJATIVA !!! Sada nažalost bez Zorana – ali uz virtuelnu pomoć : DRUŠTVENE MREŽE - MEDIJI - INTELIGENCIJA I JAVNOST (i to tim redom) – koji jedini mogu da izvedu ¾ birača – Ko što smo malim naporom demonstrirali – 2015 I 2016 – avetinjski PUST GRAD dok je trajala “Parada ponosa” – jer smo objasnili Građanima da je to posao samo za plaćene : Organizatore, policiju I Medijske izveštače – GRAĐANIN Beograda je - ostao kod kuće !

Što se moje prognoze tiče – I ona je “globalno – strukturalna” sa tolerancijom od 5% greške – onako kako će se i Anegcije služiti – STATISTIKOM kao “najpromiskuitetnijom naukom” (više u mojoj knjizi) !!! Tri prethodna ciklusa su pokazala (iako slabu, spontanu -  konsolidaciju) : 2012. su svi glasovi osim njegovih - RASUTI – 2014.su glasove koji su “birali manje zlo” – pobrale lopine socijalističkih mutanata I “Pony Express”a. Već 2016 je veliki Vođa – jedva namakao 109 svojih Poslanika. Ne računajući “prodane duše” POLA SKUPŠTINE JE OPOZICIONO !!! To narod vidi i počinje da shvata – koliko VREDI njegov glas. Zato proričem sledeći ishod : po 15% DJB,SNS i DVERI ; po 10% SPS,DS i SRS !!! Garantujem da penzioneri koji imaju para za “face lifting” i drugi prevaranti koji su bili “jezičak” sadašnjoj tiraniji – neće dobiti – NI GLAS !!! To bi značilo da sadašnja koalicija odnese 25% - ali da 75% u Skupštini – imaju manje stranke (doduše raznorodnih Programa) – ali sa SVOJIM programom – a ne MMF ili SvB – pa će valjda MORATI DA UZIMAJU NOVE LJUDE – gde im se možda “omakne” I neki STRUČNJAK! J Globalna preporuka – SAMO NOVA LICA – PO MOGUĆSTVU STRUČNJACI !!!  To je bilo sve od mene - do RASPISIVANJA Parlamentarnih Izbora !!!


POVODOM UVREDA OMBUDSMANA od av, ava _ 15.12.16

Cenim da je ovim JEDNIM (otvoenim) PISMOM - Ombudsman zaradio celu GODIŠNJU (preveliku platu). U toliko pre što je dvaput lišen JAVNE RASRAVE o svojim Izveštajima. Istovremeno - ISKOMPLEKSIRANI - BEDNI - VIŠESTRUKO PREPLAĆENI (niko ne zna koliko – jer njemu Plata služi samo za skupštinski Restoran) PREMIJER  - SVOJOJ GODIŠNJOM PLATOM - ne može da nadoknadi - ŠTETU KOJU DNEVNO NANESE SRBIJI - njenim građanima - svim njenim prirodnim i ljudskim resursima. Naroćito od kad je upadljiva njegova nova dijagnoza – patološkog MASOHISTE – koji svaki drugi dan – na svim medijima – hiperreaktivno BRANI ČAST Srbije – koju niko ne napada (čast) – kao da je Srbija opatica – koja je iznenada prešla u Javnu kuću !?! Takvog PLAĆENIKA jedino i može da podržava samo MMF I SvB – koji NAPADAJU (sistematski) sve kapacitete (umorne) Srbije – jer ga drže tu – dok potpuno ne UNIŠTI ZEMLJU !!! Inače FORBS se sprda sa Beogardom – kome u sred Evrope - Abu Dabi (potpuno nekontrolisano) gradi PUSTINJSKE FATAMOGRANE – na Savskoj Padini I Teraziskom Grebenu !!!
Vidite kako su "stručnjaci" uredno ispeglali PUSTINJSKU TACNU - sve od Save do Dorćola ! Nema ni Savske Padine - ni Terazijskog Grebena !?! To zna i FORBS - ali ne znaju naši arhitekti - dovedeni iz Amerike - "stručnjaci Novog Doba" - tzv. "digitalni arhitekti" - što reko Maldini " sa druge strane ulice" - koje inače plaćamo 350 evra - NA SAT! Maschala !!!



REAKCIJA MEDIJA – NA PISMO SJ _ 16.12.2016

Pazi ovamo : jedan prostak "ispljuje" Zaštitnila građana uličarskim rečnikom - a mediji prenose : " Vlast osudila Jankovićevo pismo ..." Ovde ne mislim na BLATOIDE – već na medije koji drže do sebe! Ko je tu pobrkao lončiće ? Vlast nikako ne može da "OSUDI" (u smislu ima primedbe) na rad Ombudsmana ! Jer VLAST je Skupština – a ne Vučić !!! Ustavna funkcija  Ombudsmana je da STALNO OPOMINJE I AKO TREBA "osudi" neke poteze Vlasti - kao što je recimo dvostruki IZOSTANAK RAZMATRANJA službenih izveštaja Ombudsmama !?! To - mislim u pravnim Državama - kod kabadahija očito važe drugačija pravila - na koja su mediji – PRISTALI !!! Dakle MEDIJI SU (po ko zna koji put povedeni šatrovačkim tonom) propustili da objave recimo : “U nemogućnosti da da kvalitetne (tačne, precizne, istinite) odgovore na primedbe Ombudsmana, Premijer Vučić LIČNO je u neprimerenom i uvredljivom tonu ocenio inicijativu Ombudsmana – budući da je jasno da je izbegao već dva razmatranja Izveštaja ove Ustanove zaštite građana – u Skupštini Srbije !” (dalje ide snimak Vučićevog komentara – o svemu – samo ne o PREDMETU pisma) To je najmanje što bi (recimo) napisao moj pokojni otac koji je proveo 40 godina u onoj “staljinističkoj” BORBI ! To predlažem i ja sa preko 1.500 strana objavljenih tekstova : kolumni, eseja, komentara, polemika, uvodnika za Tribine i slično. TAKO MEDIJI MOGU (ako smeju) – DA RAZGRNU MEDIJSKI MRAK - korak po korak !!!


POVODOM NOVIH IZBORA – 02.12.2016

"Posle boja - kopljem u trnje"! kaže poslovica. Pre građana - morali su MISLITI članovi DS - jer su imali kako sam mnogo puta skretao pažnju - NOVOG ČOVEKA za percepciju birača - Zorana L. Sad je ZA TO kasno - ali ne i za novi početak. Ako zaista budemo imali 4. izborni ciklus u jednom mandatu (2012,14,16 i 17) onda jedino DRUŠTVENE MREŽE - MEDIJI - INTELIGENCIJA I JAVNOST (i to tim redom) MOGU da "izvedu" na izbore - pola biračkog tela - KOJE JE TRI PUTA APASTINIRALO i time VOĐI omogućilo da sa 24% biračkog tela - preglasavanjem u Skupštini - drži celu Zemlju kao TAOCA - MMF,SvB,NATO,EU,RF i UEA - kojima je poklonio celu Prestonicu - pola najbolje ziratne zemlje i sve izvore pitke vode u Srbiji. Dobra vest je da je na poslednjim izborima sam SNS dobio samo 107 poslaničkih mesta. Naš posao je da se izborimo za DELEGATSKI izborni sistem, Poslanike - koji odgovaraju poznatoj biračkoj "jedinici" - promenu ustava - i kad skinemo ove kabadahije - poništimo sve štetne i protvustavne Zakone i Odluke i vratimo se MATIČNIM ĆELIJAMA MALE PRIVREDE - SREDNJOJ KLASI !!! To može samo animacije USPAVANE polovine biračkog tela - jer kod njih NIkolić i Vođa - ne mogu da prođu ! Zato nema vajkanja - TRI ČETVRTINE BIRAČKOG TELA je rezignirano i bojkotuje Izbore - jer i ona 1/4 izašlih bira "manje zlo" od potpuno urušene opozicije. Uspešna Država funkcioniše na tri poluge : ZNANJE - ODLUKA - NOVAC !!! Ako ZNANJE pokaže pravac - izbori se za jednaku zastupljenost u medijima - pokaže ODLUKU da se oslonimo na sopstvene snage i napuni zatvore tajkunima - eto nama ponovo : PIO,socijalnog,stambenog i investicionog FONDA - koje su u celom svetu - glavne monetarne poluge - eto i treće noge tronošca upravljanja - NOVCA ! Našeg novca sa kojim nas niko neće ucenjivati. Onda više neće niko da nam prodaje puteve i instalacije - kao "kapitalne investicije" - jer je to infrastruktura. KAPITALNE INVESTICIJE su u ZNANJE, OBRAZOVANJE, RAZVOJ !!! Da radimo ONOLIKO KOLIKO HOĆEMO DA ZARADIMO - ako nas niko ne pljačka fiskalnim i parafiskanim HARAČEM !!! Da više nikada ne "pržimo" kolubarski lignit da bi pravili struju - nego da od njegovih 85% GRAFITA - PRAVIMO OPTIČKA VLAKNA - kao sav normalan svet !!! 
 Na donjoj slici je poslednja Vlada Kanade - u kojoj je svaki resorni Ministar - najbolji STRUČKNJAK U SVOJOJ STRUCI - verifikovan od svog stručnog ESNAFA (bez obzira na partijsku pripadnost) i referenciran na međunarodnim Simpozijumima !!! TO NAMA TREBA - I TO IMAMO ako ima ko da "bira" !!!




Нема коментара:

Постави коментар