2. 9. 2017.

OSNOVAN KLUB ROBIN HUD

KLUB ROBIN HUD
(preliminarno obaveštenje)

Da li ste čuli da je osnovan KLUB ROBIH HUD ? U prvom članu Statuta piše : „Pljačkati“ PLJAČKAŠE – i deliti sirotinji !!! Ovo zapravo zvuči kao nostalgična postdemokrataska Bajka za odrasle – idilična slika legendarnog zaštitnika sirotinje – namenjena hraniteljima porodica na ivici egzistencije – i pre svega, samohranim majkama. Iako tako zvuči – KRH je zapravo vrlo ambiciozno Udruženje Građana, osnovano sa idejom – da svim legitimnim i zakonskim sredstvima – štiti interese građana – u svim onim segmentima – u kojima aktuelna Vlast – NE ISPUNJAVA SVOJE USTAVNE OBAVEZE – na elementarnoj zaštiti Prava čoveka i Građanina. U tom smislu prva reč u Statutu – je pod navodnicima „pljačkati“ – (da bi zvučalo kao slogan i lako se pamtilo) a zapravo obuhvata čitav spektar sredstava prinude – namenjen onima koji već dugi niz godina – ISTIM SREDSVIMA – straha, iznude, pritisaka, potkupljivanja slabih i reketiranja jakih – sistematski URUŠAVA ustavni poredak Republike Srbije, ostvarujući pritom ENORMNU protivpravnu imovinsku korist !!! Ukratko – to bi bio POZITIV negativne slike ove državne vlasti – Bela Zastava sa Suncem – na (treenutno) gusarskom brodu samo jedne od Država HARAČA u Regionu.

Celo obaveštenje – na blogu : www.marinrajkovic.blogspot.com



Naš izvor koji je želeo da ostane anoniman – u ovom trenutku nema dovoljno informacija o osnivačima – ali smo saznali da se radi o krovnoj Organizaciji – izvršne Akcije – čiji članovi (po logici stvari) moraju ostati anonimni. Saznali smo nešto o profilu osnivača ! Radi se o prekaljenim obaveštajnim YU veteranima – koji su ostali potpuno distacirani od obaveštajnih službi od 1990 i raspada bivše Jugoslavije. Radi se o vrhunski obučenim obaveštajnim i kontraobavešatajnim operativcima – za koje su svi danas zaposleni u BIA (recimo) amateri – čim su prihvatili komandu jednog keramičara – koji indulgencijama otkupljuje svoje grehe i još se za života daje ikonopisati kao Ktitor u Božjoj kući !!!

Okupljaju se dakle veterani – uglavnom penzioneri – koji su međutim u vanrednoj kondiciji i mogu da odgovore svim zahtevima operativnog obaveštajnog, kotra - obaveštajnog i antiterorističkog delovanja. Oni su tvrdo jezgro „krovne organizacije“ Države Građana – jer sve opozicione i slobodnomisleće snage u svakom partijskom i političkom programu (po pravilu) na prvom mestu imaju LUSTRACIJU – ali očito već 15 godina niko nije u stanju (bar javno) da pokrene akciju rasčišćavanja i distanciranja od gore navedenih pljačkaša Društva – Države i Naroda. Uz dužno poštovanje i izraze velikih simpatija za Sindikate Policije i Vojne Sindikate – osnivači KRH – procenjuju da su svi Ti (u osnovi) „javni radnici“ jako IZLOŽENI – pa im je od despotske oligarhije na Vlasti – drastično smanjen prostor delovanja.



Zato su osnivači KLUBA ROBIN HUD – spremni da izvrše prvi korak lociranje svih onih (tajkuna sa Forbsove liste, „zastarelih“ kriminalaca, mafijaša sa crvenih poternica, političara koji zloupotrebljavaju svoj položaj i nemaju nikakve rezultate u dužem periodu, kao i svih estradnih, sportskih i drugih javnih radnika, čija godišnja primanja porodice prelaze 100 prosečnih plata u Srbiji – a ne izmiruju osnovne obaveze prema Državi – kao porez, struja, komunalije, rate (inače povlašćenih) kredita i tome slično. U planu je takođe i trenutno konfiskovanje imovine i depozita u stranim Bankama – što će biti deponovano na jednom tajnom računu u inostranstvu. Međutim UKUPAN IZNOS ovog privremenog FONDA OPORAVKA Zemlje, trebalo bi SVAKODNEVNO da bude javno oglašavan na udarnim mestima – kao što su podnaslov zaglavlja dnevnih i nedeljnih novina – kao i špice emitera sa nacionalnom frekvencijom - u formi svojevrsnog digitalnog BROJAČA !!! Upučen je i „poziv novinarske časti“ svim redakcijama u Zemlji – da ponude gratis prostor ovoj vrsti oglašavanja – kao i da u svoje (novine zadnje servisne strane) – a televizije u odjavnim špicama – ugrade teletekst DNEVNIH DONACIJA iz ovog fonda – iznose i kome su uplaćeni !

Prema dosadašnjim saznanjima – ova krovna Asocijacija nevladinog (NGO) tipa je neprofitno, anacionalno, neklerikalno, adogmatsko i laicističko Udruženje građana – koje će tek da organizuje – čerke klubove pod jedinstvenim (tipskim nazivom) – OOPS (Osnovna Organizacija penzionera u struci) – pa onda : inženjera, pravnika, naučnika, umetnika, ekonomista, politikologa, radnika, seljaka, pronalazača, istraživača i analitičara – kao jezgra svojevrsnih NOVIH strukovnih Sindikata ! Smisao ovakvog organizovanja različitih STRUKA – koje imaju (ili nisu imale) svoje ESNAFE – je da stvore dovoljnu kadrovsku osnovu – časnih i neukaljanih ljudi – za pripremu opštenarodnog Referenduma o promeni ustava – koji će biti u više navrata javno razmatran na trgovima i tematskim Tribinama. Sledeći zadatak je priprema  USTAVOTVORNE SKUPŠTINE NOVE SRBIJE – koja bi trebalo da obezbedi – na osnovu opštenarodno prihvaćenog Referenduma – da se za prvi mandat svi nosioci JAVNIH FUNKCIJA (Predsednik, Premijer, Guverner, Državni Tužilac, Predsednik Suda, Ministar javne uprave, Policije i Vojske i još neki) biraju lično – DIREKTNIM GLASANJEM za Mandat od dve godine, koji mogu ponoviti samo jednom – iza čega se vraćaju na svoj osnovni posao – a na svoje mesto predlažu – boljeg od sebe !


Sve ostalo je prepušteno vašoj mašti. Saznali smo još nešto o simbolici kojom se poslužio ovaj Pokret u osnivanju. Osim nostalgije za YU (uređenim društvom) aktivisti KRH su svoju internacionalnost i evropsku pripadnost – demonstrirali 600 godina starom engleskom legendom - ikonom pravednika ROBINA HUDA – koji kažnjava „lošu vlast“ (haračlijsku) i pomaže sirotinju. Zaštitni znak je statua Robina HUDA koja se nalazi u vrtu dvorca u Notingemu – tamo gde je on porazio oličenje zlog režima – Šerifa od Notingema. Ovaj uzorak biće apliciran – kao zaštitni znak za sve članove kluba – pa je upućen poziv svim grafičkim studijima koji se bave izradom znački, bedževa i ordenja – da ponude svoja rešenja – lične pločice (kao ID amajlije USA vojnika) – značke za rever – kao i bedža za javne skupove – na kojima će biti apliciran bilo koji od ovih likova (koji su nam na raspolaganju) – kao i logo KRH – ili ceo naziv Klub Robihn HUD – eventualno sa aplikacijom : „pljačka“ plačkaše – deli sirotinji.



Osim statue iz Notingema, ovde su na raspolaganju karakteristični kadrovi iz antologijske interpretacije Erola Flina, kao i Diznijev Robih Hud (iz crtanog filma). Ovaj legendarni pravednik je bio motiv bezbroj izdanja knjiga na svim jezicima – kao i brojnih dramatizacija na sceni, filmu i televiziji. Zato – u cilju popularizacije pozitivnog junaka (u našem blatu tabloida i „flekave“ televizije) – osnivači Kluba ROBIN HUD – pozivaju prosvetne radnike u Srbiji da nekoj od svojih škola, vrtića, ili obdaništa (ako postoji u šumi – nalik Šervudskoj) dodele ime „Robih HUD“ – a evo i deset razloga – zašto je važno da naša deca znaju – ko je Robin HUD :
           
                                    1. - Razlika između dobra i zla
                                    2. - Samopouzdanje
                                    3. – Fizička snaga nije sve
                                    4. – Sportski duh
                                    5. – Nije uvek sve kako izgleda
                                    6. – Pomozite drugima u nevolji
                                    7. – Mašta
                                    8. – Dajte nam pozitivne superheroje
                                    9. – Bogat rečnik
                                   10 – Obrazovanje – ZNANJE protiv SILE !

Na kraju, prilažemo vam obrazloženje ovih 10 razloga – čiji je autor vrsni pedagog – čiji identitet – ovom prilikom – iz razumljivih razloga konteksta u koji smo u našoj Bajci – stavili lik Robina Huda - nećemo objaviti. Za sada ćemo joj dati pseudonim Ledi Merien koja je (kao što čete videti) do ušiju „zaljubljena“ u Robina HUDA ! Zato objavljujemo ceo tekst na preporuku osnivača Kluba KRH – koji su nas uverili – da je u izboru ikonografije i „mitologije“ osnivanja kluba – ovaj tekst odigrao značajnu ulogu !!!  

Нема коментара:

Постави коментар