20. 6. 2017.

OTVORENI APEL OPOZICIJI SRBIJE

OTVORENI APEL OPOZICIJI 
(POKRETI I STRANKE)

Niste obratili dovoljno pažnje – MONITORING GRAĐANA JE POČEO !!! Šta vi ČEKATE !?! Da vam Vučić ponovo raspiše izbore „na knap“ – pa da nema vremena za REVIZIJU SPISKA !?! Čekate da vas ostave svi ljudi – koji su nosili DUH NOVE SRBIJE !!! Čekate da se svi „čuvari vatre“ – OHLADE !!! – Čekate pare iz Budžeta – pa onda ste isti kao Vučić !?! Da li treba ja – koji nikada nisam bio ni u jednoj Partiji da vam „crtam“ – šta ti VAŠI GRAĐANI – koji su za vas glasali – OČEKUJU OD VAS !?!



Očekuju da svoje liste programa (na A4 papiru) – pocepate na pola – i ostavite samo GORNJU POLOVINU ! Kladim se u 1 mil. $US koje nemam – da su vam prvih pet programskih postavki IDENTIČNE (bez „smutljivaca“ – Borisa,Čanka, Čede i Šešelja) :

1. – ČIŠĆENJE MAFIJE i vraćanje FONDOVA – u PRAVO NA RAD – jednako za sve – stambenog, zdravstvenog, obrazovnog i ostalih – KOJIMA GRAĐANI SAMI KREDITIRAJU sebe i Državu – koji su svuda u Svetu najjače monetarne POLUGE - i građani nadziru !
2. – ZAŠTITA PORODICE – stimulisanje rađanja – borba protiv „bele kuge“ !!! Poklanjanje napuštenih imanja širom Srbije – svima koji HOĆE DA RADE – bilo šta zbog čega u vreme Interneta – ne moraju da žive u Beogradu – od poljoprivrede, preko pisanja i slikanja, nauke i umetnosti – koji se samo PERIODIČNO – prezentiraju publici i stručnoj javnosti !
3. – Ukidanje svih ŠTETNIH UGOVORA sa strancima i kažnjavanje ovih koji su zloupotrebili državna ovlašćenja. „Maršalov plan“ – usmeravanja obrazovanja! Niko više ne UČI ni za Diplomu – ni za RADNO MESTO ! Uči zbog sebe – da bi bio sposoban da RADNI ZADATAK (normiran) uradi bolje od drugih – i naplati ga – čim ga preda !!!
4. – Subvencije i stimulativni krediti – MALIM – DOMAĆIM – naročito porodičnim firmama, koje podržavaju samo one banke – koje mogu da na korice „štedne knjižice“ vrate napomenu – OVAJ ULOG GARANTUJE DRŽAVA – ZA NJEGA ODGOVARA BANKA ! Deca koja su već donela medalja iz celog sveta – odmah DOBIJAJU PLAĆENE TIMOVE saradnika – i opremu – da razvijaju svoje ideje – koje se najbolje plaćaju OVDE !
5. – Vraćanje VLADAVINE PRAVA – direktim ličnim Izborima za sve značajne (krovne) javne funkcije : od Predsednika, preko Guvernera, Državnog Tušioca, Predesnika Suda, Premijera, Ombudsmana – nema više „postavljanja“ – to je BIVŠA POLITIKA.

Peta tačka podrazumeva POTPUNU TRANSPARENTNOST – javni izbor članova REMA – koje delegiraju (kao i sve ostale gore) STRUKOVNE Asocijacije – kao najbolje među sobom – a JAVNA RASPRAVA o svim Kandidatima se obavlja na medijima – u kojima će biti obavljena temeljna REVIZIJA – dodeljenih frekvencija – po kriterijumu javne koristi !

          Još jednom pitanje : ŠTA VI ČEKATE – LIMUN !?! Možete li da nađete Televiziju – sa regionalnom pokrivenošću (ja samo na jednoj gledam Vesti) – koja će pokrenuti tematske – polemike po KUP SISTEMU (svako sa svakim od vas) radi promocije IDEJA – uz uključivanje građana – sa ciljem učvršćivanja zajedničkih - PRVIH 5 TAČAKA !?!

          Pošto ste i vi malo dosadili glasačima – mogao bi svako od Vas na polemiku – da povede u emisiju – po DVA STRUČNJAKA – koji su „bolji od Vas“ – bar u svojoj struci – kojima to priznaju njihove stručne Asocijacije – i koji mogu da zamene onoga, koji mora odmah da se POVUČE. A to je recimo onaj – koji neće da se slika sa nekim „drugim“. I to rešite među sobom – niko ne treba da zna : džentlmenski, viteški, samurajski, musketarski – kako hoćete – ali ZA SRBIJU ! Da uvek ostane – na svakom mestu – onaj koji taj posao – radi najbolje među vama !!! To je moje jedino shvatanje PATRIOTIZMA !!! Sve drugo je „trgovina patriotizmom“ – od toga ovaj narod – DOBIJA GRČEVE !

          ŠTA VI ČEKATE !?! Ko treba da „ima inicijativu“ – Vučić – ILI VI – koji nešto treba da OSVOJITE !?! KO treba da vam nađe sponzore – finansijere – nego VI – da biste pokazali – da ni sutra – vaše kampanje – neće ZAVISITI OD BUDŽETA !?!  SREĆNO !!! 

Нема коментара:

Постави коментар