6. 3. 2019.

DESETKOVANJE GRAĐANSKOG PROTESTA

Kada sam ovo napisao 16.02. isto veče – po proceni stranih izveštača
u šetnji je bilo oko 75.000 GRAĐANA
! Ja sam bio revoltiran zloupotrebom NARODNOG PROTESTA  od strane bezobzirne takozvane „opozicije“ – koja nije SPOSOBNA DA RADI I ZARAĐUJE od bilo čega drugog – osim partijske
plate – jer nema znanje – nema zvanje – i ima IMANJE – opljačkano
od naroda. Tada nisam mogao sanjati – da će za samo 2 nedelje – do 02.03.2019 –
uspeti da nas DESETKUJU na samo 7.000 duša !?!


ZATO – kako i tada rekoh
– PROČITAJTE OVO JOŠ JEDNOM – i prespavajte :

190216_MR_komenetar potpisivanja SPORAZUMA

OK. Svi građani koji su večeras potpisali „Sporazum sa narodom“ – dali su svoj SIGURNI GLAS – umesto Vučiću – Savezu za Srbiju ! I to je vaš izbor i odluka na koju imate sva prava. SzS je do „sigurnih glasova“ – došao mnogo lakše nego Vučić – bez anonimnih telefonskih poziva, blamaže. To je organizovano čak javno – spektakularno – SzS je pripremio : MAKETE GLASAČKIH KUTIJA – sa znakom : # 1od5 MILIONA !!! Već sutra ćete saznati – koliko desetina hiljada vas – JE POTPISALO !!!
Ja sam tri puta analizirao ponašanje opozicije i neću više
– sve imate na mom blogu (za sutra i za godinu dana) !!!
Ali sada niko ne može reći - da nije BLAGOVREMENO OPOMENUT !!!
Vidi blog : PRIZIV SAVESTI 1102 2011
Sada pitanje za građane – koji su večeras POTPISALI – da li znate šta znači latinska sentenca : „Contradictio in adjecto !“ ? Znači (u slobodnom prevodu) – „Loše ZAPOČETO“ – „Besmisleno od početka“ – „Bez izgleda u korenu“ – „Nemoguća misija“
Tri puta sam objasnio – da se „Sporazum sa narodom“ – sastoji od fragmenata tri (inače pokradena) autentična programa – koji postoje več 4 godine – i da su ih sastavili – oni koji tome nisu dorasli !?! Tu sam se prevario – sa stanovišta NJIHOVOG CILJA ! Oni su ga ostvarili – kako nisu mogli da sanjaju ! Ali da li vi znate – sa kim ste – i šta potpisali !?! Najveći broj anketiranih se izjasnio – da je potpisao – jer su „političari pristali da ih kontrolišete“ – kada – gde – na koji način ??? Pročitajte ovo još jednom :
Ako svi budemo imali sreće – i stvarno dođe do PROMENE SISTEMA – nejveći broj onih sa kojima ste potpisali (osim dvojice – nemojte me terati da tipujem javno – jer ja nisam potpisao) – kontrolisaće zatvorski stražari – za platu !!! Ako dakle (ponavljam) budemo imali sreće da se zaista PROMENI SISTEM – „džaba ste krečili“- pardon potpisali, jer ne postoji više „most koji je izmislio Vučić – između „sigurnih glasova“ i rezultata Izbora. Tada se možete samo nadati – da će oni stručnjaci koji stvarno budu – želeli da spase Srbiju – biti i vaši ZAPOSLENI – kao i svih drugih građana – koji se nikom „nisu obećali“ !
Ako ste pak – ovim „potpisivanjem Sporazuma“ – i vi i onI – ZAVRŠILI POSAO – onda zaboravite : čišćenje Biračkog Spiska – Novi Izborni Zakon i slobodu Medija – ukratko – zaboravite PROMENU SISTEMA !!! Vučić će ponovo „iznenada“ zakazati Izbore – sa skraćenim rokom za sve aktere – pošto je on (o našem trošku – svih nas) ZAVRŠIO svoju izbornu kampanju ! OPOZICIJA će reći (kao i uvek) – „Nemamo sad vremena za popravljanje spiskova“ – i sve je ostalo : DEJA VU – ili „Već viđeno“ !!!
Suština je u tome – da SzS pokrao ideje iz tri programa – i u najboljoj tradiciji spinovanja javnosti – PODVUKLI DEBELOM LINIJOM - svoju smenjivost i vaš nadzor !?!
Molite Boga dragi moji potpisnici – da pravi stručnjaci, koji stoje iza tri programa (koje sam vam tri puta naveo) – ne „dignu ruke“ i vrate se SVOJIM POSLOVIMA – jer oni imaju svoje struke – za razliku od političara – koji nemaju drugo zanimanje – osim da ih mi plaćamo. Molite Boga – da iz razloga svoje stručne ODGOVORNOSTI – pravi autori Programa starih (prosečno) oko 4 godine (koji vam neće tražiti nikakav potpis) :
20 tačaka „Dosta je bilo“
– „Grupe MERITOKRATIJA“ i „Pokreti SVETLO“
– ne odustanu od SPASA SRBIJE – i ne kažu :
„Uostalom svaki narod ima onakvu vlast – kakvu zaslužuje !!!“
POLITIKA JE NIŠTA – U ZNANJU JE BUDUĆNOST !!!
(prvi put objavljeno 26.01.2016 na blogu : 
PRIZIV SAVESTI 1102 2011)
Postdemokratska Utopija – DRŽAVA GRAĐANA








Нема коментара:

Постави коментар